Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I unga dar hade vi nåt som vi kallade toalettkurs. Vi kissade och gjorde allt framför varandra...berättade historier och hade kul på toan och karlarna undrade vart vi tagit vägen....haha


Galna girls

Dessa galna girls
vad gör de alla på toan
när de går fnittrande in tillsammans

Svaret är inte
alltid så enkelt
men inte heller så märkvärdigt

Om du bara vågar
och inte frågar
så titta in där
någon gång

men var redo till språng

Vad skulle du få se

Allt ifrån en barstjärt
som släpper en fjärt
till en sminkad dam
som vänder sig tvärt
och kroppen hon har
är smidig och smärt

Du blir så alert
och hon smäller dig till
med en snärt
på din pupill

VAD GÖR DU HÄR
DIN DUMMA KARL
SER DU INTE ATT
JAG ÄR HELT BAR

Hon blir helt tokig
och skriker på vakt
en sån där karl med makt

Bäst att du sticker
så fort bena bär
om du har din fru kär

Det här med att kika in
på damers revir
är värre än att få glåpord
av en äcklig furir
som gör sitt bästa
för att de orden fästa
i ditt minne för livet

så nu är detta skrivet




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 10:17



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
ja du, så det är många gånger...hihi minns själv när man yngre var, då gick vi tjejer på toa tillsammans. Du har verkligen fångat vad vi tjejer gör där inne hihi
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP