Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fin du va min kära son tyckte din kära mor

Vart rörd till tårar av att se dig
så fin i kostym så nu har du tagit
examen och ett långt sommarlov
väntar dig och det är du värd
efter att slitit i två terminer i skolan
och gjort ditt bästa grattis min
kära son önskar din kära mor




Fri vers av Ann-christin
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 11:38



Bookmark and Share


  Maria T
Förstår att du är
stolt
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin