Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirringens dag...


Snurrar runt
hit och dit
dit och hit
det ska göras
fixas
när då ???
i går
nej .....nu
vad då????
hej å hå

Snart i spinn
spinnande
överslag
slagit över
det blir inget över

Snabba svängar överallt
hjärnans växlar dragit slut
skratta
vad mer kan man göra
allt en himla massa röra
tur att humorn lever kvar
den kan man bruka många långa dar

Åt sej själv
kan man ha väldigt kul
uppfriskande
skratt
bringar liv i förrvirringarnas tid
likt bubblande pärlor
i ett glas svalkande dryck

För att stå pall
livets iskalla tryck
i förvirringarnas underbara tillstånd
väntar jag tacksamt på att livet skall sluta snurra

Lägger upp mina fötter

Luta mej tillbaka

Blundar




Fri vers av Anira
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 15:49



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Härligt skrivet. Alla dessa stressiga måsten, kraven för dagen kan nog kaosa ihop sig för alla, Men som du skriver, man får ta det med en nypa ro efteråt.
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira