Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran



I stunder
i livet
nu

Undrande ställer jag mej frågan
hur livet är
hur det blev till

Frågande blickar jag ut
genom havet av frågetecken
var kom det i från
hur blev det till
vem skapade oss
vad gör vi här
meningen med allt

Livets outgrundliga frågor
vill väcka svar inom
hela livet i perspektiv
i livets oändlighet

Armarna sträckta emot skyn
seglatsen
vart bär det hän
vilken riktning
vilken inriktning
tomhet i livet
livet utan tomhet

Fyllt med vidunderliga under
fulländat
levande liv
kärlesfullt sökande
svävande i tanken
tankens fulländnig av livet
livets fulländning i tanken

Helt
fullbordat liv i dag
framtiden tillmötes
genom ett oändligt universum
sökande
letande
frågande
efter det livet

Det livet jag söker efter
kanske det livet jag redan har
livet i dag

Det levande

Mitt liv




Fri vers av Anira
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 16:57



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Kloka tankar i denna undran. Frågor man allför ofta söker svar på, men som kanske aldrig får ett svar.
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira