Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek eller...


Sträcker armarna mot kärleken
försöker gripa den
glider undan
varthän flyger den nu

Stannar inte kvar
varför???
blir inte kvar hos mej
i innerligheten
värmen
den jag vill dela

Flyktig likt doften i från blomman
sveper förbi
blir inte kvar
inte denna gång
inte längre

Var inte rätt
så var det nog
inte tid att stanna hos mej
ville vidare till nästa blomma
inte tillfreds
inte här

Nya dofter
marker ska upptäckas
var det kanske inte kärlek

Likt ett bi
någon som flög förbi
behövde lite livgivande nektar
fick bli den blomman denna gång

Hoppas att det gav kraft
jag gav den inte
behöll min styrka till vackrare dagar
de med solskens varma dagar
fyllda med kärlek

Drömmande jag väntar




Fri vers av Anira
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-10 18:19



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fint skrivet, dock, varför alltid detta extra radavstånd? I mitt tycke gör det det svårare att överblicka och tolka din text...
2011-06-11

  Mona Drugge
Härligt fint och vackert drömmande.
2011-06-10

  Junitvillingen
Berörs av din vemodsvackra poesi...vill ge en mer uttömmande kommentar men sitter här och bara "är"...låter dina ord vila inom...tack för gripande läsning!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira