Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskens .......

Månskens lyster
skimmrande ljus
bäddar in
täcket av magi

förtrollar min värld

vandrar omkring på bara fötter
daggdroppar
svalkar efter solens varma strålar

ängen beströdd av
glittrande droppar
skimmrande i månsken

spår
små små fötter
små små spår
på ängen beströdd
av trolldansens steg

Ängsull så vit
lyser
trollmors ängsull
plockas
tussar av den
spinns till finaste ull

klädnad
vill jag skapa
magisk
mjuk
förtrollad
trollsk

tar mej mellan världar
min syn klarare
ser magin
svävande över ängarna
vid dammarna
över ängarna

där dansen föds
i gryningsljus
träder älvorna fram
i cirklar
i mönster som skapas
med magi

talar de till mej
med ett språk utan ord
mitt hjärta svarar
ett språk
alltid förstås

talande hjärtan i månskenets ljus
lyfter våra hjärtan
sätter gryningen i brand


månskenet bleknar
älvdansen
trolldansen
allt stillas ned
vilan träder in

månskensljus bjuder snart återigen upp

till svävande dans




Fri vers av Anira
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 21:37



Bookmark and Share


  Gawain
Absolut magiskt. Finstämt, fylligt, sagolikt stämningsfullt.
2011-06-13

  Mona Drugge
Månskenet bjuder in till ro. Som en vacker vaggsaga i natten.

Gillar mycket.

Bokmärks!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira