Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig



Visst viner vindens visdom över vidderna?

 

 

Vännen, vad vill vi vinna?

 

 

Varför viskas det i vassen

där ivriga viljor vaktar det växande?

 

 

Vid vidsträckta vatten vaggas vaksamheten till ro

 

 

 

 Vakna!

 

 

 

Våga vara värdefull!

 

 

Väg din värdighet

 

 

 

 

Varsamt visar vidsynthet nya vägar

 

 

 

Välsignelser växer i väntan

 

 

 

 

Vännen min,

vila i vindens visdom

 

 

Våga visa din visshet

 

 

Du ÄR värdefull

viktig

vigd åt varsamhet

 

 

Varma visor vakar över vägens vindlingar

 

 

Var viss om ditt värde -

 

du,

den vackraste vänligaste viktigaste

vän i världen

 

 

 




Övriga genrer av Anna*
Läst 382 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-06-13 09:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fullständigt underbar och dessutom sann dikt...
2011-06-29

  Maximillixen
vilken rikedom att ha en sådan vän <:
2011-06-19

  Ninananonia VIP
Mycket vackert!

Tycker om din fina dikt...

Härligt med alla v-ord....
2011-06-18

  hawkeye
Viktigvacker...
2011-06-15

  Maximillixen
Väldigt vackert viktigt och vist <:
2011-06-14

  Lena Själsöga Keijser
visdomsvacker
2011-06-14

    ej medlem längre
Många V , men bra :) !
2011-06-13

  M.A.J.R
gillar dina texter
en mycket inspirerande poesi du skriver =)
2011-06-13

  Linda CH VIP
Väldigt vacker, vis och vunderbar!
2011-06-13

  walborg
Skön allitteration och ljuvligt innehåll att läsa.
2011-06-13

  Alva Johnsson VIP
Måste använda V:et,
som i Vackert.

Tack min vän
2011-06-13

  Minkki VIP
Vilka vingligt vänliga, vitala visdomsvita vindlingsord! Vokmärker! (ryskt uttal av b ;)
2011-06-13

  lisa"puzzle"svensson
härligt,klokt och underbart
2011-06-13

    ej medlem längre
:-)
Är en junkey för ordflätor.
Varmt, värdefullt och very good.
2011-06-13

  Sommarnattsljus
Vilken fin och vacker text, Anna! Verkligen läsvärd! Bitvis är den hjärtknipande, bitvis oändligt vilsam och trösterik. Tycker speciellt mycket om "Varma visor vakar över vägens vindlingar" och "vila i vindens visdom". Många fler rader känns underbara men istället för att kopiera alla, så får vi väl läsa om hela dikten. Tack hjärtat för ditt snickeri. Kram/A
2011-06-13

    Bodil Sandberg
Fantastiskt vacker v-rbal skrift med varmt klargörande budskap!

applause Anna!
2011-06-13

    ej medlem längre
Väldigt vidsynt
2011-06-13

    ej medlem längre
snygg inramning
2011-06-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kul text.
Och, genom att inte slaviskt ha samma begynnelsebokstav på varje litet ord, har du lyckats få ett mycket bra flyt i läsandet.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*