Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där tog min styrka semester

Tårarna bränner hela vägen ner för kinderna

Skymmer sikten när jag springer.

 

Känner förändringen när mina ben visar vägen till skogen. När de gömmer mig djupt i dess inre.

 

Hör musiken och skratt ifrån civilistionen.

 

Tårarna fyller hjärtat med hat och sorg. Svarta ner kärleken och hoppet.

Tankarnas hjul slutar snurra. Benen vägra att bära min vikt.

Ger upp hoppet om ett normal och lyckligt liv. Tappar livslusten.

 

Tittar upp och ser trädens inbjudande grenar och höjd. Vinkar mig till sig . Ställer mig upp och tittar mot dess bevuxna topp. Vinden leker fridfullt kring dess krona.

 

Låter repet hänga vid min sidan.

 

 

Men

 

 

 

 

 

Jag släpper repet och låter det ligga djupt ner i gräset.

Backar ifrån trädens inbjudan.

 

Jag vänder ryggen åt och går i vindens riktning.

 

 

 

 

 




Fri vers av Black Bird
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-11 13:54



Bookmark and Share


    Vico
usch, vilken sorgsen dikt.. =/
2011-06-13

  Maria T
Gör som jag.
Klättra upp i trädet.
Gunga på grenarna.
Känn hur vinden leker i håret
och solen värmer din kind
2011-06-12

    Yarissa
Vemodigt men hoppet lyser igenom
Bra beskrivet
2011-06-12

  mare VIP
Bra, och vilken tur, låt istället frihetens vind leda dig i livet..
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird