Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägesrapport från mig och första hjälpen till dig!

Jag dör inte för dig

även om

sorgen gnager

djupt i min

kropp.

 

Så jag ber dig.

 

Låt ditt sinne

syna din

spegel.

Ge dina öron

mer makt än din

mun.

 

Vakna upp,

se dig runt

sträck ut din hand

för att

älska.




Fri vers av Johnjohn
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn