Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäder i vinden

Likt en fjäder i vinden

 lätt svävar mina tankar omkring

obrukbara brukbara vilsna förlorade

återgång till det gamla

framgång till det nya

vindpustar griper tag

fattar mina tankar vid rötterna

tar dem med sej genom skyn

långt långt bort på molnens mjuka kullar landar de

blir vilande

eftertänksamma tankar i vilandet

stannar upp blickar mot andra horisonter

mjuka moln sveper in mina tankar

tankar blir till ord

ord till uttryck för min själ

sakta glider de tillbaka in i mej

formas till budskap

budskap på min själs port

likt ballonger glider de sakta ned emot mej

lämnar kristallklara tankar i min själ

ögonblickliga budskap till mej själv

 i från mej själv

utsiktslöst ser jag ut

 blickar runt om det finns några ädelstenar runt min stig

de jag vill plocka upp bära med mej

omvandla till kloka handlingar genom livets strapatser

göra allt obrukbart brukbart

 oändligheternas möjligheter vid mina fötter

skapade ur himmelska perspektiv

förvandlande mej till en möjligheternas vidunderlighets makerska

med kärleksrötter ända ned i myllan

lika lätt seglande i vinden

i harmoni med den ros som slagit rot




Fri vers av Anira
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-11 18:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tankens rörelse skriver du
vägen in till hjärtat
därmed in i helhetsandning
2011-06-13

  Mona Drugge
Vackert drömmande.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira