Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläntan

Jag vet en plats i skogen
gömd i nattens dova blåa ton
Dit flyger alla minnen
de som jag har glömt
Där samlas alla åren som kataloger i en mörk hylla
Där finns den jag var hon väntar stilla invid den klara källan
och natten lyser
och månen speglas i kristallklart vatten
Jag reser mig och går
tar dig och hyllorna och gläntan med mig
det är en tung last

Jag bär hela skogen




Fri vers av
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-11 18:28



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Vacker tyngd.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående