Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksförklaring helt enkelt

Jag älskar dig
Jag älskar dig bortom åtrå och längtan
Jag älskar dig för att du alltid finns där
Jag älskar dig just för att de där känslorna inte finns
Just för att du alltid bara
kommer vara en älskad vän
i mina ögon

snälla du låt det vara så
för alltid




Fri vers av
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående