Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dröm om dig


En liten dröm om dig
om en promenad och ett samtal
behöver inte något mer
vill bara inte se dig
försvinna




Fri vers av
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-26 15:24



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Varmt, berörande .. med ett inslag av vemod ...
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående