Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandring

Mörkt och kallt
du är ljus för mig i vinterkylan
lättar upp min tillvaro
samtidigt gör du den mera svår
otydlig

du försöker få mig att tappa kontrollen
men jag klamrar mig fast
vet inte om jag kan lita på ljuset
kanske är det blott ett irrbloss jag ser
då jag söker i natten




Fri vers av
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-16 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
blått-blott ?

att irra omkring i
osäkerhet.
bra text.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående