Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som mig

Tänk om jag faller
tappar greppet
låter dig vinna
faller mot dig

fångar du mig då?
eller skrattar du åt min dumhet
att jag kunde tro att du skulle bry dig om att fånga
någon som mig

någon som du kan väl aldrig vilja något mer än att leka
med någon som mig ?




Fri vers av
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående