Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksröset

Stenarna

som havet smekte
nakna och mjuka

när jorden var yngre
och stormarna vildare

och livet under ytan
en ormgrop

Nu ligger de
i skravlet
och ler
och minns

och jag hör
de stora vågornas
famntag

när jag lägger örat
mot gråhuden

och smeker
de älskade
gamla




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-11 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes!!!
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP