Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midmässa, Häxkonst och Trollrop

Vårnattsvind uti

natta skri

kallar i mantra

till midmässa

tro

 

Marscherandes

hängivet, sluter

fullmånsunder

upp ur

skuggor

och

trans

 

Hedrande

skalla

Häxkonst

och

Trollrop

mellan

barkar

och

sten

 

Ett vördnadsfullt

offer

till

fornstora

sägner om

urskogens

liv

och

dess

blödande

väsen




Fri vers av Johnjohn
Läst 183 gånger
Publicerad 2011-06-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn