Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvidare.....

Det var tid

att jaga ut

från den

mörka skugga

som förtryckt

mina sinnen

 

            "rusar i panik"

 

min förföljande

siluett

kastar sig

likt ett ursinnigt

hav över

mitt inre

 

                 "svett"

 

               "andnöd"

 

           "hjärtklappning"

 

              "faller bort"

 

mitt försök

att rymma är

förrått av min

egen kropp

 

borde lagt

skuggan bakom. 

tagit vägar

åt motsatt

håll.

gått med

bländande ögon

mot en

rymd utan

känslor

 

...men det blir så ensamt

utan min skugga

har aldrig

klarat av

att ta

farväl....

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn