Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hand


En hand så len så vacker
Hur kan du vara så len?
och hur kan en hand vara det vackraste
jag på en annan människa ser?

Nu låter det elakt så menar jag ej
för hela du är vacker
men din hand är så len jag vill ta den i min
och sedan vandra tyst genom natten
Hand i hand
tid till tid
du, jag
min hand, din




Fri vers av
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-11 21:52



Bookmark and Share


    Sylwia
Kärlek är så stort men att ha förmågan att se det lilla i det stora är så vackert och nästan ännu större.
2011-07-09

  Mona Drugge
Öm kärleksförklaring.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående