Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För tillfället vet jag hur det är

 

så  här är det:

som att skala en lök
lager för lager
i tron att man ska nå in till kärnan

när ingenting återstår
står man och gråter
för det gör den som skalar lök
en retning av tårkanalerna bara
imma på glasögonen

tomhänt

men den där tröttheten i hjärnan?
först i efterhand förstår man
- det kanske var sorg




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-12 01:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
She´s got the lök...

Kärnan finns där. Pudelns, för att tala med Goethe.
Men just kardinalpunkten. Den springande. Centrum.
2011-06-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det kanske är själva tårarna
som ligger begravda inuti själens
multipla lager av lök.

Vi har bara lite svårt att förstå
hur sökande på ett ställe
ger resultat på ett annat.
2011-06-12

  Ingela Svenson VIP
JA sorg, men hur ser man och bär det osynliga, tungsinnet!
2011-06-12

  Karin Häggberg
Kärnfullt skrivet! Jättebra slutsats! /K
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger