Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland överträffar vi oss själva...


Jag dog igår

Jag dog i en text, skriven av mig själv.

Innan var jag en sökande pilgrim, nu har jag funnit.
En text om kärlek.
Vackrare än jag skrivet förut, sannare än jag kommer skriva igen.
Den bara kom till mig, den skapade sig själv.
Om jag så skriver hundra kärleksdikter om dagen i resten av mitt liv blir de bara skuggor, dåliga kopior.
Jag slänger blocket och pennan i elden, låter dem brinna upp.

Jag dog igår, i en text skriven av mig själv.




Fri vers av Magnus P.
Läst 446 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-12 11:26



Bookmark and Share


  Nous Somme Du Soleil
Känner precis likadant just nu.

En dag tog det bara slut.

Folk säger att jag lever, vad vet dom? Om allt som är jag, som definierar mig, är borta, är jag inte död då?

Mycket bra skrivet.
2011-06-12

    ej medlem längre
Ja! Det är en
väldigt fantastisk
sida av skrivandet!
2011-06-12

    ej medlem längre
gläder mig att
en sådan känsla
infann sig.

tror dock att
du kommer få uppleva
den igen! på ett positivt
sätt, ..kanske det är
känslan av utveckling
som slår oss så..en så
underbar positivt osande
insikt..! :)

vackert dramatiskt.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord