Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en del av mitt så kallade kärleksliv....


Jävla karlajävel

Du min älskade djupröda doftande ros
du är som en gnistrande glittrande diamant
glänsande skör och ljuv att titta på

Du är vass och slipad en vacker diamant
oslipad mjuk och len kan du också vara
Du är mitt allt du är min kärlighet

Sa han till mej
den satans lögnaren
Tala om att luras
och ljuga
Tala om att utstå smärta
själslig och kroppslig


En djävul i fårakläder
in i mitt hjärta träder
Han luras och sviker
jag gråter och skriker


Det blir kanske bra
en da'
då allt lägger sig
trodde ja'

Den dagen kom då jag bad honom dra
till den plats där pepparn växer
Där kan han sitta och tänka
på sina och mina reflexer

Jävla karlajävel







Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-12 11:56



Bookmark and Share


  thyra
Skriven med en härlig distans. Bilden är i harmoni. Fint
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP