Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöstidrös

Tid
Det kallas tid, ibland
Och ibland kallas det för
Mätning

Man mäter tiden
1 kvm gips ger 0.16 timmar
inkl allt
1 kvm stålregling
ger 0,09 timmar
inkl allt….

Tiden mätningen
Tänk er då ett bygge där det är
Över 4000 timmar för mycket
Som gått

4000 timmar är mycket
mer än 2 heltidsjobb på ett år
Men, det bekommer dom inte
På bygget, de kan klanka ner på andra ändå
För de tycker sej själva vara ena riktiga
Höjdare fast deras tid säger
Tvärtom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger
Publicerad 2011-06-13 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO