Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet, stavfelet är avsiktligt, "värk" vet ni......


Flykten från Värkligheten !

Flykten från Värkligheten

tryggt se´n att överge den

skyggt att vara sne´ på den

snyggt omkring,som en "blind vän"




Flykten från Värkligheten

tutta eld på Hela Härligheten !

den himlastormande ihärdigheten

som degenerats till ofärdigheten

den begränsade uthärdigheten



Flykten från Värkligheten !

ackompanjerad av en blåsorkester

avdankade Gäster med gester

slut på alla ytliga fester

oavvisliga alkotester



Flykten från Värkligheten !

löser ingen problematik

förmodligen ökad panik

kanske t o m kalabalik

staplande högar av lik

------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 16:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag flyr TILL verkligheten.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska