Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Hasseotage ("Livet är som en påse, tomt och innehållslöst om man inte fyller det med någonting.."


"Livet är som....."


Livet är som en såg - Ju mer man sågar desto mindre är det kvar till slutet.....


Livet är som en hammare - Slår du inte tillräckligt hårt så blir det ju bara en halvmesyr......


Livet är som en bil - Du gasar, styr och kör, men , en dag , så händer ingenting vad du än gör....


Livet är som ett arbete - Man sliter och släpar för brödfödan , men ,ändå ,blir döden enda lönen för mödan......


Livet är som kärleken - I början kan det "brinna hela da´n" , men , se´n , blir det bara en date med Fan !


Livet är som vatten - När du har gott om det så värderas det inte, men när det tryter då blir det guld !


Livet är som komik - Du skrattar och skrattar, men en dag tar skämten slut......


Kanske återkommer till denna......


----





Fri vers av Mats Henricson
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 16:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Vägen, Sanningen och Livet.
2011-06-12

  aol
stora sanningar i en fin skrift
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska