Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krigare

En krigare beredd att slåss
En mans röst
en pojkes skratt
Så stark, så sårbar
så säker, så rädd
Glömma kriget glömma plikterna
det är din största skräck
Vem är du utan rustning
låt mig veta
jag är bara en flicka
för mig behöver du inte vara en man




Fri vers av
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 17:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
har vandrat med dina ord
dina målade bilder
andning
skönhet
lever

det vackraste mötet skriver du i denna
mötet helt utan rustning
det mötet är gryningsljuset vilket silas i trädens riken

tack att du skriver
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående