Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första haikuförsöket..


I

I medvetandet
vänder dagen ut och in
på nattens mörkhet




Bunden vers (Haiku) av raphaela
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-12-29 23:46



Bookmark and Share


  frig
riktigt bra tycker, jag fortsätt med haiku försöken du har talang!
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela