Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka det går ju



Hon sa alltid
Som ett mantra
Som om hennes svek skulle vara mindre
Om hon alltid sa
”jag älskar dej”

Men hennes ögon sa nåt annat
Och hennes kropp
Hennes kropp knullade bara
Och det var inte ens bra
Men när han sen frågade igen
Så sa hon som alltid
”jag älskar dej”

Kanske visste hon inte vad älska var
Eller trots sina tidigare bedyringar
Sina första orgasmers njutning
Så begränsade hennes stängda hjärta
Kärleken till att endast innefatta ord
Orden var mantrat
”jag älskar dej”
Men helt utan mening

Uttryckt i all oändlighet
Men uttalad utan kärlek…
Kanske t o m liggande under en annan
Men en annans kuk inne i sej
Pulserande och nära sprut
Skulle frågan besvaras, om än kanske lite ryckigt
Och stötigt med
”jag älskar dej”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-01 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO