Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson Katrineholm maj-juni 2011


Förfallen räkning

Vinden har inkasserat
den förfallna räkningen
för centaurens insemination
i det oslaktade blodets land.

Folkbokföringen har inte lyckats
rädda nådens ordning
från kölvattnet efter aftonens disk.

Skriet har slutligen tystnat
efter en ofullbordad förlossning
i rummet
med aborterad ljudisolering.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm