Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medaliöst


Gärna en klocka
Men först en rejäl pension
Sa man på 50 talet

Idag skulle nog vissa kunna säga
Gärna en medalj
Men först ett liv…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-13 17:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-06-13

  filosofian
Bra!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO