Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffets spådom

Spår i kaffet
utan sump

Och allt är svart
som en natt

när stjärnorna
sover




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-13 07:42



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
tänkte precis samma som kommentatorn under. så jag skriver det. bra i sin enkelhet
2011-06-13

    ej medlem längre
bra i sin enkelhet
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP