Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med vår sommar


Svepte leende fram

på slingrande hårdtrampad jord

 

Vind kysste mig rodnade 

Sol kisade mina ögon tårande

 

Öppen super jag doftande gran

dansande likt berusad fågelsång

 

Vind kysste mig rodnade

Sol kisade mina ögon tårande

 

 Niger och bockar av glädje åt

 nyvaken tuva i blottande dike

 

 

Vind kysste mig rodnade

Sol kisade mina ögon tårande

 

 Smakar minnen från barndomens värme

 av fjolårets torkade strå

 

 Vind kysste mig rodnade

 Sol kisade mina ögon tårande

 

Smakar minnen från barndomens värme

av fjolårets torkade strå

 

Vind kysste mig rodnade

Sol kisade mina ögon tårande

 

Sinnen väckta av naturens födsel

skakar undan det sorgsna

i möte med vår

sommar

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-13 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn