Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången...

Min andedräkt

andas lust

vid ditt öra.

 

 

Våta fingeravtryck

lämnar spår av vilja

på din salta kropp.

 

 

Vilsen leder jag mig

bort från din stig

av välbehag.

 

 

Panikslagen trevar

jag i blindo

efter något

du sa

du nyss

hade tappat...

 

 

Kanske något jag förlorat?

 

 

Den värme som

fyllde mig

har lämnat en

isande mur av

tomhet

kvar.




Fri vers av Johnjohn
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-13 15:25



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
kom tbk
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn