Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU...

Håll mig rör vid mig sakta
Gå inte bort
var mig bara nära...

Jag känner doften av dig
blundar och andas in djupt
känner dina smekningar på min kropp
hör dina viskande ord
ser dig djup i ögonen
ser din längtan
ser din kärlek
smeker dig varsamt
din kropp trycker sig hårdare
mot mig
jag ger dig allt
du ger mig allt
i kärlekens rus....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-13 20:09



Bookmark and Share


  TT
...sensuellt...levande...intensivt...bra...!!!
2011-06-14

  mickech
Sinnligt!!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna