Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sneare och sneare


SAAB försöker få fler och fler
Kineser med

Och det blir Ju fler kineser som kommer in ju
Sneare och sneare blir det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger
Publicerad 2011-06-14 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO