Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika samma i svart och rött

Rullar av mitt skinn för dig

så som du rullade av dina

nylonstrumpor för mig..

 

Du pressade avslöjande

dina bens möte mot mitt ansikte

för att fylla ditt liv av mitt...

 

Du njöt

Jag njöt

Vi njöt

 

Jag blottade

mitt hjärtas kontur

mot din näthinna

för att om möjligt

leda dig rätt

 mot mina tårars törst

 

Jag lider

Du lider

Vi glider

 

bort!




Fri vers av Johnjohn
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-06-13 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn