Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blue Blue



blue blue
sorrow true

you you
missing too?

red red
dizzy head

thread thread
blood-shed bed

green green
envy mean

lean lean
never seen

white white
bright light

fight fight
broken sight

black black
empathy lack

track track
leading back

you you
missing too?

blue blue
sorrow true




Fri vers av Daybreaker
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-12-30 02:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Du skulle säkert kunna fortsätta utan ändo med denna,
och säkerligen skulle den flyta på lika skönt som nu..

go go go
2005-12-31

    ej medlem längre
Skitsnygg!
(vill formulera mig kort)
men kritikpoolen... hm!
Det är rock n' roll,
den ramlar ner
har ett flöde - färger!
Slutar omvänt som den börjar -
bara en sådan sak!
kliar vemod,
se, kunde inte hålla mig...

den där listan nedanför passar inte mig,
alltför mekanisk, du får förlåta.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker