Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack fantasier och drömmar i kåthetenstecken...

I mina tankar

öppnade du upp

dina lår

redan innan

du sagt

ditt namn,

 

det var

den blicken

du gett

mig i

dina ord.

 

Du sa vad

du hette

i ett poem

och bjöd

med en

svepande hand

mig att

kyssande smaka

ditt sköte,

 

den blick

jag gett

mig att

möta fick

vaggande sött

mig vilande

fortsatt fantasier

att drömma




Fri vers av Johnjohn
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-14 00:06



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja, utan fantasin blir det olidligt !
2011-07-14

  Songbird VIP
Vad härligt att få fantisera och drömma! Det är det friaste vi alltid har och aldrig kan någon ta det ifrån oss! :) Bra!
2011-06-14

  RosieLoveHeart
wow ............farligt eggande ............mums
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn