Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glashuset

Jag går mot det nu övergivna växthuset,

plockar på mig stenar på vägen,

stiger in,

ser mig omkring.


Kastar.


Med skräckblandad förtjusning skapar jag kaos,

för att lugna mitt inre,

jag står i ett regn av glas,

väntar på solen.




Fri vers av Magnus P.
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-14 08:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
målat bilder du har.
med viss mästerlighet.
bilder jag skulle vilja
filma. göra.
filmatisk scen.av.
2011-06-14

  jimi silver
älskar de två sista raderna!
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord