Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bidrag till diktstafetten


Muren (havsvariant)

Muren
mitt i djupet

koraller
i rött och grönt
och blödande blått

Och djupt där inne
i svartskrevorna

den vakande
murenan




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-14 10:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Anar en undertext av arenan för vårt politiska klimat - i denna kul komprimerade titt ner i havet.
2011-06-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig text.

Nu finns den inlänkad i listan på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP