Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrebrist

Skalet av ditt forna jag

krackelerar bakom

fysisk

närhet.

 

"Ett öde  oljelandskap

skapat på

uppspänd näthinna

av blod och tårar,

vittnar lika tydligt

som svekets sorg

om din kvävda

låga."

 

Skalet av ditt forna jag

krackelerar framför

psykisk

frånvaro.




Fri vers av Johnjohn
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn