Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu Lämnar Jag



Nu är det slut på lidande säger alla. Nu är det slut på detta vansinne.
Lätt för er att säga.
Ni vet inte vad jag känner.
Ni vet inte hur jag tänker.
Bestäm aldrig över mig.
Våga inte tänka till mig.
Våga inte känna åt mig.
Jag bestämmer när det är över.
Jag ska börja våga ta risken.
Risken att förstöra allt.
Nu lämnar jag er.
Går ur balans.
Rubbar systemet av hur det ska vara.
Vara inte jag.
Visa er att det inte är ok.
Visa er att jag inte längre vill.
Visa att jag inte är med.
Ni bestämmer inte.
Nu lämnar jag er.
Hejdå, jag lovar att höra av mig.
Jag lovar att sköta mig.
Jag lovar att älska er.
Men nu lämnar jag.




Fri vers av stulen
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen