Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att gå....

Livet hade varit bra
det hade varit gott emot honom

Hade fått uppleva det goda
sin beskärda del av det mindre goda

Fått sitt hjärta att brinna
Brinna för kärleken
Passionen till livet

Strävsamt
Prövningar
Själens skärskådning av livet
Livet
Hans liv

Såg tillbaka
Log
Vissheten om fullbordandet
Klarheten
Insikterna

Såg ut över sitt hem
Stoltheten
över ett liv levt i kärlek
För kärlek
Möten mellan själar

Reste sig
Stängde dörren
Började sin vandring

Öknen var oerhört vacker
I dag
En bra dag
Med stillheten i hjärtat
Vandrande

Rakt ut i stillheten
Oändligheten
Med visheten
Insikten buren i hans hjärta
Hans ögon fyllda med förtröstan

Den sista vandringen
Livet hade välkomnat honom
Det var nu redo att tacka honom

Hans vandring var lätt
Fötterna vidrörde knappt sanden
Nästan svävade fram
Lättheten i hans steg

Djupet i hans hjärta
Själens längtan
Hans kropp som en hägring
På väg

Det var en bra dag i dag

En bra dag att gå

Hans vandring hem lämnade inga fotspår

Vinden var den enda som såg honom gå

Ett avsked med en början utan slut





Fri vers av Anira
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-14 20:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så mycket tycker jag om denna
dina ord omfamnar mina ögon

tack
2011-06-20

  Järnkatten
Ljuvligt skrivet om vår sista vandring, bravo :)!
2011-06-16

  Mona Drugge
Så underbart vackerfin. Dags att gå...tycks mitt ögonhjärta se och känna..vandringen livet han gavs på kärleksfulla vaggsteg här på jorden är på väg att lämna..har lämnat för och vandra mot lyckan vidare ovan..mot grönskans rike..Trappan han då möter..stegen mot porten..klivet in i himmelsk famn..där i paradisets gröna, blå..ett eden gul o röd.

Tack Anira!
2011-06-15

    AA VIP
Mycket vackert skriftat.
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira