Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mata duvorna

Sitter på en bänk i stadens park och matar duvorna
med brödet som blev för gammalt för jag
glömde äta upp det i går, skulle ta fram en
bulle men fick tag i en hel limpa.

Framför mej passerar tjejerna i nästan inga kläder
något reser sig i byxan och inte är det bananen
jag har i fickan till mellanmål, blodet rusar
åt fel håll hela tiden, blir så tom i hjärnan.

Plötsligt sitter där en 40 plusare på bänken
men en kort kjol och stretar så där
förföriskt på benen, tappar lite bröd
ner på marken och kollar, inga troser
nu samlas allt blod på ett ställe

Duvorna blir mätta och jag bara våt och ...
djävla stadspark

Tudelu




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson