Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så klart.....


Vad rymmer en minut ?

dina andetag i mitt öra
min hand mot ditt hjärta
dina ord genom min själ
mitt leende i dina ögon

- en evighet av oss.........




Fri vers av Hedda
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-12-30 11:03



Bookmark and Share


  Rublev
du målar vackert!

två älskande som möts i en sinnenas virvlande dans...
men samtidigt en passionerad närhet i vila...

som varsamt andas, viskar, lyssnar, känner...
som delar ett kärlekens nu!

.
2006-02-14

  rebecca d VIP
tiden är upplevelsen...
2006-01-06

  Ola Rydberg
mycket fin
och eftertänksam
2005-12-30

    Cajsa
Mycket händer på en minut, Jättbra skrivet!
2005-12-30

  Per Rydberg
En sval men obändig kraft! Vackra ord! Stum i beundran!
2005-12-30

  Propella
En minut, fullt levande. Underbart vackert.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Hedda