Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Såg ett tvprogram, där folk skönhetsopererade sig....undrar varför? Kanske är det spegeln som talar och ljuger för dem.


Du är alldeles för ful

Du är alldeles för ful
din näsa är rund och gul
Din mun är sned
din överläpp för bred
Tänderna är äckligt bruna

Din haka är väldigt stor
man kan tro i den bor
en jävla stor snuskig sak
fylld av grön snor
som har dålig och rutten smak

Dina ögon sitter snett
dessutom har du underbett
Håret ser ut som ett gammalt fågelbo
inte modernt skulle jag tro
Öronen dina står rätt ut
din tunga ser ut som ett rostigt spjut

Din andedräkt stinker fruktansvärt illa
fy fasen så vidrigt ogilla ogilla
Att sova i samma säng som du
gör ingen förutom förmodligen din fru




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP