Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

svaret ligger i rännstenen

dit ingen ser

där din cykel ligger begravd

bara en halvmåne som sticker upp

som ett fragment av det som kunde varit

som texten jag målade då jag vaknade inatt

den tiden på dygnet då alltet omfamnas,

men förloras i otrygg sömn,

färdiga drömmar

där allt ligger i rännstenen,


och jag säger inget, till ingen nytta




Fri vers av inteduintenu
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-15 02:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin mörk dikt
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

inteduintenu

Senast publicerade
Narcissus
Oderstrasse blues
**
*
.
*
*
*
* Se alla