Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

Går hem

och

fåglarna kvittrar

trots mig




Fri vers av inteduintenu
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-16 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inteduintenu

Senast publicerade
Narcissus
Oderstrasse blues
**
*
.
*
*
*
* Se alla