Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oderstrasse blues

blåser ut trabanten på gatan
skriver "ich liebe" i rutans smuts
blåser ut alla orden, det är ändå
luften som ger dem lust
som om att lämna det som varit
kanske vore nog
men man kan aldrig lämna allt
man kan aldrig lämna allt




Fri vers av inteduintenu
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-25 16:08



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra!
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

inteduintenu

Senast publicerade
Narcissus
Oderstrasse blues
**
*
.
*
*
*
* Se alla