Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

För första gången

och den sista

lever jag

vinden rör dig men

dikten dröjer sig kvar

i mig

finns inte

i dig

är den mitt hjärta som stannar




Fri vers av inteduintenu
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-15 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inteduintenu

Senast publicerade
Narcissus
Oderstrasse blues
**
*
.
*
*
*
* Se alla